Metal Dugout One Hitter

How to Clean Metal Grinder

We zijn het vaak zat om de kleverige smurrie van onze grinders te verwijderen en besluiten ze weg te doen. Er is echter een gemakkelijke manier om je grinder nieuw leven in te blazen en het resterende plantmateriaal dat erop vastzit te verwijderen.

Deze complete gids voor het reinigen van uw metalen grinder helpt u tijd en geld te besparen!

Wanneer moet je de wiet grinder schoonmaken?

Hoe je de grinder schoonmaakt, hangt af van hoe en hoe vaak je hem gebruikt. Als je fijne kief als topping of voor de bong gebruikt, moet je deze zeker een keer per week schoonmaken.

Als je daarentegen niet zo vaak maalt en grove bladeren gebruikt voor joints (omdat ze een consistente verbranding veroorzaken), kun je je grinder één keer per maand schoonmaken.

Als je grinder een piepend geluid maakt wanneer hij wordt gedraaid en de basis harde afzettingen van plakkerig plantaardig materiaal heeft, moet hij worden schoongemaakt.

Hoe kun je je Kief redden?

Voordat je de cannabis gaat bergen, zet je de vuile grinder 15 tot 30 minuten in de vriezer. Het maakt wiettrichomen broos en gemakkelijker te schrapen. Eenmaal bevroren, demonteer je de kruidenmolen, borstel je de resten van elk stuk grinder met een tandenborstel of tandenstoker en verzamel je de met cannabinoïde gevulde kief op een rolplateau – zodat je later kunt genieten van de THC-goedheid.

Oplosmiddel voor verschillende slijpmachines

De reinigingsmethode is afhankelijk van het type molen dat je gebruikt. Gebruik alleen warm water of een mengsel van baking soda-azijn voor acryl- en plastic grinders. Acryl grinders zullen smelten en plastic zal vervormen als het water te heet is.

Gebruik voor metalen molens echter een mengsel van grof zout en isopropylalcohol (ontsmettingsalcohol) of gewoon kokend water. De volgende stappen zijn alleen ideaal voor metalen grinders.

5-staps reinigingsproces voor metalen slijpmachines

  1. Voordat je delen van de molen onderdompelt in isopropylalcohol, moet je ze grondig wassen met heet water (idealiter met afwasmiddel) en droogwrijven. Het zorgt ervoor dat u de alcoholoplossing niet te vaak hoeft te vervangen.

  2. Vul een ritssluiting of plastic zak met isopropylalcohol en grof zout en voeg alleen de stukken toe die moeten worden schoongemaakt (meestal een slijpschijf, kiefvanger en gaas).

  3. Als de onderdelen niet goed ondergedompeld zijn, schudt u de onderdelen om de 10 minuten.

  4. Afhankelijk van hoe vuil de grinder is en hoeveel smurrie zich in de spleten en draden heeft afgezet, moet je hem 20 minuten tot een uur laten weken (meerdere uren voor een grondige reiniging).

  5. Reinig, indien aanwezig, de resterende smurrie met een nylon borstel en droog elk onderdeel af met een papieren handdoek.

Monteer elk onderdeel en je glanzende schone grinder is klaar voor gebruik!

Je vindt edibles, cannabis vape pennen en vele andere cannabis producten in de online grasscity store!

Back to list