Metal Dugout One Hitter

7 Reasons Women Should Smoke Marijuana

Niet alleen wordt het bestempelen van een cannabisgebruiker in het algemeen minder taboe, maar we zien ook dat meer vrouwen aan het kruid deelnemen dan ooit. Naast deze stijging van het cannabisgebruik, vrouwen veroorzaken ook enorme veranderingen in de industrie als bedrijfsleiders. Hoewel we allemaal onze eigen unieke redenen hebben voor ons marihuanagebruik, tonen onderzoeken aan dat er enkele fascinerende bijwerkingen zijn waar vooral vrouwen op moeten letten.

In dit artikel bespreken we hoe de effecten van marihuana een positieve invloed hebben op de gezondheid van vrouwen. We zullen ook ingaan op de mogelijk negatieve bijwerkingen, hoe het je geestelijke gezondheid kan beïnvloeden, en vooral wat je moet weten over het roken van wiet als je zwanger bent of borstvoeding geeft.

Wat zijn enkele van de redenen waarom vrouwen ervoor moeten kiezen om marihuana te roken?

1. Beheer angst en depressie

Vanaf het moment dat vrouwen in de puberteit komen tot ze in de vijftig zijn, zijn ze twee keer zo waarschijnlijk een angststoornis hebben als mannen. Onderzoek toont aan dat cannabis een uitstekende strijder is tegen angst, maar het hangt natuurlijk af van de reactie van het individu op de plant en de gebruikte hoeveelheid. Van wiet is bekend dat het gevoelens van stress, spanning en angst vermindert, waardoor het een geweldige optie is voor iedereen die deze symptomen bestrijdt.

2. Sluit je aan bij een zich ontwikkelende industrie

Naarmate meer vrouwen traditionele opvattingen over gender op de werkplek blijven uitdagen, is het belangrijk om te overwegen om lid te worden van een industrie die binnenkort over de hele wereld zal exploderen. Toegegeven, cannabis is geen nieuw bedrijf of product, maar de veranderende juridische status van deze plant kan betekenen dat meer vrouwen, zoals jij, geneigd zullen zijn om mee te doen. Van het maken van eetwaren en andere cannabisproducten tot het runnen van apotheken en kweekruimtes, de mogelijkheden zijn eindeloos.

3. Bevorder een goede gezondheid

Hoewel we allemaal dol zijn op een glas wijn aan het eind van een lange dag, overmatig drinken kan leiden tot leverziekte, hartproblemen en vele andere gezondheidsproblemen. De effecten van marihuana zijn daarentegen veel minimaal, vooral als je een vape kiest als je consumptiemethode, waardoor het een gezondere manier is om te ontspannen. Daarnaast kan cannabis ook worden gebruikt om een ​​gezonde levensstijl aan te moedigen. Cannabrandeen in Colorado gevestigd marketingbedrijf, is de campagne ‘I Choose Cannabis’ gestart die yoga en marihuana wil combineren, gericht op een nieuwe generatie ‘spirituele zoekers’.

4. Stimuleer je seksleven

Studies zijn overal op de kaart als het gaat om de verbanden tussen seks en cannabis; velen hebben geprobeerd de effecten van cannabis in de slaapkamer te bestuderen met zeer gemengde resultaten. Dit komt waarschijnlijk omdat individuen verschillende reacties op de plant hebben, maar anekdotisch is de consensus dat marihuana een positief effect kan hebben op je liefdesleven. Vanwege de ontspannende effecten kan cannabis leiden tot een toename van verlangen, sensuele aanraking, verbondenheid met je partner en een algehele toename van seksueel genot en tevredenheid. Bovendien moet je het waarschijnlijk proberen Foriaeen met cannabis doordrenkte sensuele olie.

5. Verzorg je huid

Cannabis heeft positieve mentale effecten, maar wist je dat het ook wonderen doet voor je huid? Uit klinisch onderzoek blijkt dat cannabinoïden anti-aging en antioxiderende eigenschappen hebben en ook de droge huid verjongen. Daarom wordt hennepzaadolie in veel schoonheidsproducten en shampoos gebruikt en is het vanwege het lage THC-gehalte legaal te koop. De Body Shop staat bekend om een ​​volledig assortiment schoonheidsproducten voor cannabis, wat aantoont dat zelfs traditionele industrieën deze geweldige plant hebben omarmd. Er is ook een in Californië gevestigd bedrijf met de naam Papa & Barkley dat een grote verscheidenheid aan balsems en crèmes maakt die zowel CBD als THC bevatten.

6. Verlicht PMS-symptomen

In de 19e eeuw was cannabis vaak gebruikt om menstruatiekrampen te verlichten maar werd destijds nooit serieus bestudeerd. Volgens Women’s Health, ongeveer 85% van de vrouwen ervaart krampen, hoofdpijn of rugpijn tijdens hun menstruatie en neemt vaak medicijnen in een poging om die pijn te verlichten. Cannabisgebruik kan een natuurlijke oplossing zijn, omdat is aangetoond dat het deze kwalen onmiddellijk verlicht en er geen reis naar de apotheek voor nodig is.

7. Beheer gewicht

Een recente studie toont aan dat THC eigenschappen heeft die bewezen dat het je metabolisme verhoogt en geef je algehele energie een boost. Toegegeven, we begrijpen dat cannabis er al lang om bekend staat gebruikers de munchies te geven, maar dat betekent niet dat jij het bent hebben om een ​​hele zak Cheetos te eten. Bethenny Frankel, de innovator achter Skinny Girl Wine, betreedt nu zelfs de cannabismarkt met haar nieuwe lijn van Cannabis voor magere meiden. Deze soort zal de structuur van de plant veranderen om de gevoelens van de munchies te verminderen en tegelijkertijd je metabolisme te verhogen.

Nu de cannabisindustrie uitgroeit tot een legale en gereguleerde industrie, zullen veel vrouwen het misschien aanlokkelijk vinden om zich aan te sluiten bij dit opwindende bedrijf en de producten voor de eerste keer te proberen. Dit zijn slechts enkele van de redenen waarom vrouwen zouden moeten overwegen om cannabis te roken, dus laat voor je volgende ladies night de wijn in de koelkast staan ​​en haal de kiem eruit!

Wat zijn de gezondheidsrisico’s van het roken van marihuana en hoe kunnen ze worden vermeden?

Algemene gezondheidsrisico’s

Zwaar gebruik wordt gedefinieerd als dagelijks of bijna dagelijks gebruik van marihuana. Onderzoek heeft aangetoond dat langdurig en/of zwaar gebruik van marihuana potentiële risico’s met zich mee kan brengen, zoals:

Hersenen en mentale gezondheidseffecten:

 • Zwaar gebruik van marihuana kan je geheugen beschadigen. Deze schade kan een week of langer aanhouden na de laatste keer dat je het hebt gebruikt.

 • Marihuana, vooral in hoge doses, kan ervoor zorgen dat mensen die high zijn niet weten wat echt is, hallucinaties en paranoia hebben. Dit wordt tijdelijke psychose genoemd.

 • Zwaar gebruik van marihuana kan leiden tot de ontwikkeling van psychotische stoornissen, zoals schizofrenie.

Ademhalingseffecten:

 • Marihuana-achtige sigarettenrook irriteert de longen.

 • Mensen die dagelijks of bijna dagelijks marihuana roken, kunnen dagelijks hoesten, bronchitis, slijm en piepende ademhaling hebben.

 • Zowel uit de eerste hand als uit passief roken bevatten dezelfde kankerverwekkende chemicaliën als tabaksrook.

Kanker:

 • Er is tegenstrijdig onderzoek over het roken van marihuana en longkanker.

 • De kankerverwekkende chemicaliën in tabaksrook zitten ook in marihuanarook.

 • Mensen die dagelijks of bijna dagelijks marihuana roken, kunnen weefselbeschadiging in de luchtwegen van hun longen hebben. Er is meer onderzoek nodig om te bepalen of deze weefselbeschadiging de kans op het ontwikkelen van longkanker vergroot.

 • Volwassenen die marihuana gebruiken, lopen mogelijk een hoger risico op bepaalde soorten zaadbalkanker.

Andere gezondheidseffecten:

 • Sommige mensen die veel marihuana gebruiken, kunnen gaan braken zonder te kunnen stoppen; dit heet Cannabinoïde Hyperemesis Syndroom. Dit kan worden teruggedraaid door het gebruik van marihuana te stoppen.

 • Het gebruik van marihuana kan het risico op een beroerte verhogen bij volwassenen die jonger zijn dan 55 jaar.

Als je zwanger bent

Onderzoekers bestuderen vooral de effecten van wietgebruik tijdens de dracht op dieren. Experts in de gezondheidszorg zeggen dat blootstelling aan THC de prenatale ontwikkeling van een baby en de algehele hersenontwikkeling tijdens de bevruchting kan beïnvloeden. Baby’s van moeders die prenataal cannabisgebruik hebben, hebben geen ernstige tekenen van ontwenning. Er kunnen echter andere veranderingen worden opgemerkt, zoals een lager geboortegewicht en mogelijke vroeggeboorte.

Onderzoek is aan de gang, maar een baby wiens moeder wiet gebruikte tijdens de zwangerschap, kan problemen krijgen naarmate ze ouder worden. Het onderzoek is niet duidelijk: sommige oudere onderzoeken rapporteren geen ontwikkelingsverschillen op de lange termijn, maar nieuwere onderzoeken tonen enkele problemen voor deze kinderen. Hoewel er niet veel gegevens zijn, zouden zwangere vrouwen hun best moeten doen om in deze periode geen cannabis te gebruiken in het belang van hun kind.

THC wordt door sommigen als een ontwikkelingsneurotoxine beschouwd. Een kind van wie de moeder wiet gebruikte tijdens de zwangerschap, kan problemen hebben met geheugen, aandacht, impulsbeheersing en schoolprestaties. Er is zeker meer onderzoek nodig, dus je zou kunnen overwegen om cannabis te gebruiken om je symptomen van ochtendmisselijkheid te verlichten.

Uw verloskundige kan vragen stellen over uw gebruik van stoffen, waaronder alcohol, sigaretten, marihuana, illegaal drugsgebruik en geneesmiddelen op recept die om een ​​niet-medische reden worden gebruikt. Artsen vragen naar deze stoffen om erachter te komen of u gedrag vertoont dat schadelijk kan zijn voor u of uw foetus. Als u problemen heeft met het gebruik van middelen, kan uw verloskundige advies of middelen bieden om u te helpen stoppen. American College of Obstetricians and Gynecologists is van mening dat vrouwen met een drugsprobleem medische zorg en counseling moeten krijgen om hen te helpen stoppen.

Ten slotte, hoewel er weinig bekend is over de effecten van marihuana op baby’s die borstvoeding krijgen. Omdat het niet duidelijk is hoe een baby via de moedermelk kan worden beïnvloed door het gebruik van marihuana door een vrouw, raadt het American College of Obstetricians and Gynecologists aan dat vrouwen die borstvoeding geven geen cannabis gebruiken of zelfs medische marihuana voorschrijven.

Conclusie

Er zijn veel redenen voor vrouwen op plaatsen waar de legalisering van cannabis heeft plaatsgevonden om het te proberen als ze nieuwsgierig zijn. Met dat in gedachten is het altijd het beste om wiet te roken of edibles te eten met een ervaren vriend of om advies te krijgen van degenen in je plaatselijke apotheek voordat je voor het eerst ervaring opdoet. Wie weet vindt je nieuwe cannabisgebruik een betere manier om van je vrije tijd te genieten dan het drinken van alcohol.

Dat gezegd hebbende, als je zwanger bent of borstvoeding geeft, is het het beste om deze wegen te verkennen als je daarmee klaar bent, omdat uit onderzoek blijkt dat dit een negatieve invloed kan hebben op de gezondheid van je kind.

Back to list